Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve parmak görmek

Rüyada el ve parmak görmek

Rüyada el ve parmak görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sorunlarının artacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ve parmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada parmaksız el görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek anne baba ile ters düşüleceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve parmak görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada el ve parmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments