Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde parmak çıktığını görmek

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, borcunun da hafifleyeceğine, çok günah işleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde parmak çıktığını gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının çıktığını görmek yeni bir işe girileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada parmağın çıktığını görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments