Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmağı görmek

Rüyada el parmağı görmek

Rüyada el parmağı görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada el parmağı gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada fazla el parmağı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada el ve parmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada el parmaklarını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Rüyada el ve parmak görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments