Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinde altı parmak görmek

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek işlerin aksayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elinde altı parmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek çıkmaza gireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işarettir.

Rüyada sağ el baş parmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sağ baş parmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek başkalarının malına göz dikeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments