Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maaşının artacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ticarette şansının düşeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada parmak kırıldığını görmek huzurlu günlerin geleceğine, yeni adımlar atacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağı kırılmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Rüyada parmakları kırılmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağı kırılmak sorunlar altında ezileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kırılmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments