Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına kına yakmak

Rüyada ayağına kına yakmak

Rüyada ayağına kına yakmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ayaklarına kına yakmak iş hayatında başarılı olmaya, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada ayağa kına yakmak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, daima önüne bakacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına kına yakmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işini kaybedeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak adını kirleteceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments