Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el üzerinde yara görmek

Rüyada el üzerinde yara görmek

Rüyada el üzerinde yara görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret eder.

Rüyada el üzerinde yara gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada birinin elinde yara görmek önünün açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, şansının hep açık olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Rüyada ellerde yara görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Rüyada el yarası görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el üstünde yara görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerinde yara görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments