Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin yara olduğunu görmek

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, umutların biteceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, birikiminin artacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada birinin elinde yara görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde yara görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada ellerini yara görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments