Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rütbe alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ellerinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Rüyada ellerde yara görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek ettikleri duanın kabul olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elin içinde yara görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada elleri yara görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada elinde yara olduğunu görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments