Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, büyük takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları uzamak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada tırnak uzamak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada elinin uzadığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ne yöne gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının iyileşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments