Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin uzadığını görmek

Rüyada elinin uzadığını görmek

Rüyada elinin uzadığını görmek kişinin afiyette kalacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada elinin uzadığını gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada elinin uzadığını görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin saçının uzadığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının uzadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments