Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak uzamak

Rüyada tırnak uzamak

Rüyada tırnak uzamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, rızkının eksileceğine, ünleneceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tırnak uzamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Rüyada tırnak uzamak bir sebeple yataklara düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet eder.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek yalnız kalmak isteyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları uzamak sadece makamının değil kazancının da artacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada boyunun uzadığını görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kötü günler görüleceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments