Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının uzadığını görmek

Rüyada tırnağının uzadığını görmek

Rüyada tırnağının uzadığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tırnağının uzadığını gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları uzamak hem verimi yükselteceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada tırnak uzamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, her zaman haklının yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıl uzadığını görmek çarelere kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments