Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının el tırnağını kesmek

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, el açmayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işarettir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarını kesmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işarettir.

Rüyada el tırnağını kesmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnağı kesmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada derinden tırnak kesmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments