Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları uzamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak uzamak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun uzadığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments