Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları uzamak

Rüyada tırnakları uzamak

Rüyada tırnakları uzamak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada tırnakları uzamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Rüyada tırnakları uzamak canla başla çalışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalettir.

Rüyada tırnak uzamak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments