Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın uzadığını görmek

Rüyada tırnağın uzadığını görmek

Rüyada tırnağın uzadığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada tırnağın uzadığını gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tırnak uzamak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada tırnakları uzamak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, isteklerine kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının uzadığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın uzadığını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesinin uzadığını görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada burnun uzadığını görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments