Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek zor günlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada derinden tırnak kesmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek dolandırılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tırnağını kesmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, tüm parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tırnak kesmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments