Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işlerin yoluna sokulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada el tırnağı kesmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağını kesmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ve tırnak görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments