Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnaklarını uzun görmek

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, dertleri biteceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada el tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Rüyada el tırnağını uzun görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak uzun görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, muradınıza ereceğinize tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada tırnakları uzun görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak görmek ferahlık veren sözler duymaya, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments