Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tırnak kesmek

Rüyada uzun tırnak kesmek

Rüyada uzun tırnak kesmek sağlık problemleri içinde olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada uzun tırnak kesmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada tırnakları uzun görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments