Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün tırnak kesmek

Rüyada ölünün tırnak kesmek

Rüyada ölünün tırnak kesmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek bekar ise evleneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün tırnak kesmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, itibarını zedeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını derin kesmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tırnağı kesmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments