Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle el sıkışmak

Rüyada ölüyle el sıkışmak

Rüyada ölüyle el sıkışmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle el sıkışmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle el sıkışmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada eli sıkıca tutmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi varlığının çoğalacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak güzel evlatlar yetiştireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak itibar kazanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak kafasının rahatlayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments