Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle el sıkışmak

Rüyada erkekle el sıkışmak

Rüyada erkekle el sıkışmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işleri yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak işinde en iyisi olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada erkekle el sıkışmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak düşman malından yemeye, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yeni kararlar alınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments