Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla el sıkışmak

Rüyada başbakanla el sıkışmak

Rüyada başbakanla el sıkışmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada erkekle el sıkışmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments