Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sıkışmak

Rüyada el sıkışmak

Rüyada el sıkışmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada el sıkışmak gördüyseniz:

  • Zamanlama sorunlarını kaldırın.

Rüyada ölüyle el sıkışmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek sevinçli haberler geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, refaha erişileceğine işarettir.

Rüyada elini sıkı tutmak bedeninin de iyileşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet eder.

Rüyada el sıkışmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada el sıkıştığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments