Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle el sıkışmak

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, rahatının yerine geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürle el sıkışmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada el sıkışmak dertlerin çözüme kavuşacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments