Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağı kırılmak

Rüyada parmağı kırılmak

Rüyada parmağı kırılmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, doğru yolu bulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, rahat yaşayacağına inanılır.

Rüyada parmağı kırılmak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, özgüveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, borçların gittikçe artacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada parmağı kırılmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada parmakları kırılmak ruhen rahatlığa erileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış parmak görmek kazançta zarar edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments