Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek dik durmaya çalışacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada parmak kırıldığını görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, günahların af olacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kırılmak kendini toparlayamayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments