Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada ayak parmağı kırılmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek büyük bir makama geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek köşeye sıkıştıracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada parmakları kırılmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, esenliği bulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments