Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları kırılmak

Rüyada parmakları kırılmak

Rüyada parmakları kırılmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kendini her konuda geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada parmakları kırılmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakları kırılmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kafasının rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağı kırılmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada parmak kırılmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, spora başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments