Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı kırılmak

Rüyada ayak parmağı kırılmak

Rüyada ayak parmağı kırılmak karşılığını bulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağı kırılmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı kırılmak birçok dertle muhatap olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış parmak görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments