Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kırıldığını görmek

Rüyada parmak kırıldığını görmek

Rüyada parmak kırıldığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmak kırıldığını gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, keyfinin olmayacağına, gergin olacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada parmakları kırılmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağı kırılmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak kırılmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada parmağı kırılmak dikkat çekeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments