Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kırılmak

Rüyada parmak kırılmak

Rüyada parmak kırılmak işlerinin bu sayede açılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, spora başlayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada parmak kırılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada parmak kırılmak makamının artacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış parmak görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları kırılmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada parmağı kırılmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments