Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmaklarını görmek

Rüyada el parmaklarını görmek

Rüyada el parmaklarını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada el parmaklarını gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ve parmak görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fazla el parmağı görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek rızkının genişleyeceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada parmaksız el görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sağ el baş parmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek sıkıntıların azalacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments