Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaksız el görmek

Rüyada parmaksız el görmek

Rüyada parmaksız el görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, arzularına kavuşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yeni işler yapılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada parmaksız el gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada el ve parmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada el parmağı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek dilediği gibi harcama yapacağına, rakiplerini geride bırakacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek sorunlarını çözebileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada el parmaklarını görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada el parmak görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Rüyada el ve parmak görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada fazla el parmağı görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments