Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ el baş parmak

Rüyada sağ el baş parmak

Rüyada sağ el baş parmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kendisine şifa olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sağ el baş parmak gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada sağ el baş parmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada sağ baş parmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, içinin de rahat edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments