Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmaklarında kıl görmek

Rüyada el parmaklarında kıl görmek

Rüyada el parmaklarında kıl görmek verilen kararların geri çekileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada el parmaklarında kıl gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada parmakta kıl görmek diplomalı kimse olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı parmak görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak kılı görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine yorulur.

Rüyada parmaklarda kıl görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalet eder.

Rüyada parmağında kıl görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments