Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarda kıl görmek

Rüyada parmaklarda kıl görmek

Rüyada parmaklarda kıl görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada parmaklarda kıl gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarda kıl görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakta kıl görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye tabir olunur.

Rüyada kıllı parmak ileriye gideceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kılı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada parmağında kıl görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret eder.

Rüyada kıllı parmak görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments