Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta kıl görmek

Rüyada parmakta kıl görmek

Rüyada parmakta kıl görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakta kıl gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada kıllı parmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek daha temkinli ve garantici olacağına, duaların boşa gideceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak kılı görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada parmakta kıl görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments