Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kılı görmek

Rüyada parmak kılı görmek

Rüyada parmak kılı görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak kılı gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada kıllı parmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerinin çok iyi olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek gönül kapılarının açılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sıkıntılarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak kılı görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kıl görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında kıl görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments