Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında kıl görmek

Rüyada parmağında kıl görmek

Rüyada parmağında kıl görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında kıl gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada parmakta kıl görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada parmağında kıl görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarda kıl görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, büyük bir gelir toplayacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Rüyada parmak kılı görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yönetici makamına geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments