Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarda kıl görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına inanılır.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada parmak kılı görmek büyük emekler vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta kıl görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada kıllı parmak görmek bol dua edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments