Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakta kıl görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada parmak kılı görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada parmağında kıl görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulur.

Rüyada kıllı parmak görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments