Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı parmak görmek

Rüyada kıllı parmak görmek

Rüyada kıllı parmak görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kıllı parmak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Rüyada kıllı parmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kıllı parmak görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada parmakta kıl görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kıl görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments