Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmak görmek

Rüyada el parmak görmek

Rüyada el parmak görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, insanları kıracağına, duaların kabul göreceğine, günahlara, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada el parmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek sevindirici olaylar yaşayacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada parmaksız el görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada el parmak görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, insanlarla arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek kazancın artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, lüksünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı el görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada el ve parmak görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments