Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek onu cesaretlendireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek daha iyi anlaşır olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, batıl amele delalet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek hatalarını düzelteceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada sol eli kesilmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments