Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı parmaklı el görmek

Rüyada altı parmaklı el görmek

Rüyada altı parmaklı el görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altı parmaklı el gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına yorulur.

Rüyada altı parmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı parmak görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, güleceğine inanılır.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek onun yolundan ayrılmayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments