Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada yüze krem sürmek dünya malı edineceğine, böylece kendine güveneceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, moralinin düzeleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, işinde ustalaşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni kişilerle tanışacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtına krem sürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine yorulur.

Rüyada saç krem sürmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments