Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kesiği görmek

Rüyada tırnak kesiği görmek

Rüyada tırnak kesiği görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kötü haberlerin alınacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada tırnak kesiği gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada tırnak kesiği görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde kesikler görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada süt kesiği görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada cam kesikleri görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kolunda kesikler görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kesikler görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kesikliği görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, başka alanlara yöneleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments